Είναι γνωστό ότι η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Δόμνα Μιχαηλίδου βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό των πιο ευάλωτων στηρίζοντάς τους με κάθε τρόπο.

Ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες, η Πειραιώτισσα βουλευτής, δεν χάνει ευκαιρία να αποδεικνύει την στήριξή της σε όλους όσοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Αφορμή στάθηκε αυτή τη φορά, η δράση προσφοράς και αγάπης που διοργανώνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά.

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Η δυσαρέσκεια για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του Κασσελάκη, η παγκόσµια περιοδεία του ενόψει ευρωεκλογών και οι φήμες για αποστάσεις Καλπαδάκη

Για όλο τον Δεκέμβριο συγκεντρώνονται βασικά διατροφικά αγαθά τα οποία μοιράζονται σε οικογένειες που τα χρειάζονται. Μετά από παρακίνηση της Δόμνας Μιχαηλίδου, λοιπόν, δυο φορτηγά τρόφιμα παραδόθηκαν στο σημείο συγκέντρωσης. Φυσικά, η υφυπουργός ήταν εκεί. Συνεχάρη τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και Πρόεδρο της ΚΟ.Δ.Ε.Π., Γιάννη Βοϊδονικόλα για την διοργάνωση και ευχαρίστησε όλους τους Πειραιώτες που διαχρονικά στηρίζουν αυτήν την τόσο ουσιαστική πρωτοβουλία.

Για άλλη μια φορά, η Δόμνα Μιχαηλίδου επιβεβαιώνει έμπρακτα πως δεν αφήνει κανέναν πίσω.