Στην γιγαντιαία γκάφα που υπέπεσε η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου αναφέρεται η στήλη big mouth του powergame.gr.

Ειδικότερα, αντί να στείλει μήνυμα στον Μπάμπη Παπαδάκη, σχετικά με το Δώρο Χριστουγέννων προς τους εργαζόμενους σε Αυγή» και «Κόκκινο», το έστειλε μήνυμα στην ομάδα που έχουν πρόσβαση όλοι οι διαπιστευμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μόλις, πάντως, συνειδητοποίησε τη γιγαντιαία γκάφα, έσπευσε να το σβήσει, χωρίς ωστόσο να μπορεί να προβλέψει ότι κάποιοι γρήγοροι είχαν προλάβει να σώσουν την… γκάφα. 

Τι αναφέρει η στήλη big mouth

Να υποθέσω ότι δεν έχει φύγει από την (ιστορική) μνήμη σας αυτή η φοβερή και τρομερή εκπομπή της ΕΡΤ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με παρουσιάστρια την Κατερίνα Ακριβοπούλου και συμπαρουσιαστή τον Σωτήρη Καψώχα. Όπως είμαι σίγουρος ότι αν έχει μείνει στη μνήμη σας, ότι θα θέλατε να την ξαναδείτε να προβάλεται έστω και μέσω διαδικτύου. Θα μου πείτε τι… όνειρο είδες πάλι και θυμήθηκες την Ακριβοπούλου. Όχι δεν είδα κάποιο όνειρο, αλλά κάτι sms γεμάτα αγωνία που έστειλε (προφανώς κατά λάθος) στην ομάδα των δημοσιογράφων που ενημερώνει ο σύντροφος Μπάμπης Παπαδάκης. Η Ακριβοπούλου προφανώς σε απόγνωση, και ενόψει των εορτών, ζήτησε να μάθει από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αν έχει κανένα νέο, σχετικά με τις πληρωμές σε «Αυγή» και «Κόκκινο». Και υπάρχει αγωνία γιατί μέχρι και χθες εξ όσων πληροφορούμαι, δεν είχε καταβληθεί το Δώρο Χριστουγέννων προς τους εργαζόμενους. Η Ακριβοπούλου, προφανώς ζορισμένη από την απληρωσιά, έκανε ένα λάθος, στέλνοντας μήνυμα στην ομάδα που έχουν πρόσβαση όλοι οι διαπιστευμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφοι, αντί να το στείλει στο κινητό του συντρόφου Παπαδάκη.



-Μόλις συνειδητοποίησε τη γιγαντιαία γκάφα, έσπευσε να το σβήσει, χωρίς ωστόσο να μπορεί να προβλέψει ότι κάποιοι γρήγοροι είχαν προλάβει να σώσουν την… γκάφα. Η Ακριβοπούλου γεμάτη αγωνία ρωτούσε τον Παπαδάκη: «αν έχει κανένα καλό σημάδι για πληρωμές». Φαντάζεστε τι θα είχαν γράψει τα Συριζαϊκά media, η Νταρζάνου και όλα τα υπερευαίσθητα συντρόφια, αν ένα μέσο ενημέρωσης, ιδιώτη, τρεις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, είχε αφήσει στο απόλυτο σκοτάδι τους εργαζόμενούς του; Εν προκειμένω σιωπή και συντροφική βουβαμάρα και φυσικά διαγραφή των ανεπιθύμητων sms. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, το μήνυμα της κατά τα άλλα έμπειρης συναδέλφου, έρχεται να επιβεβαιώσει το απόλυτο ξεχαρβάλωμα που επικρατεί στα οικονομικά των media του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω τι απάντησε ο Παπαδάκης (ο Μπάμπης) στην Ακριβοπούλου, ωστόσο μέρες που είναι θέλω να πιστεύω ότι ο πρόεδρος Κασσελάκης, δεν θα αφήσει στα κρύα του λουτρού τους εργαζόμενους στην Κουμουνδούρου.




! Πάντως πρέπει να σας πω ότι προσωπικά συμπαραστέκομαι στον σύντροφο Μπάμπη Παπαδάκη, γιατί δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του και να ζω για τρίτη φορά μετά την κατάρρευση του Μπόμπολα και το οριστικό κλείσιμο του «Έθνους» επί Σαββίδη, το λουκέτο ενός μιντιακού Ομίλου. Και επειδή έρχεται πρωτοχρονιά, αντιλαμβάνομαι ότι ο συγκεκριμένος συνάδελφος δεν αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη λύση για να σου κάνει το ποδαρικό.