Μια σπάνια βραδινή έξοδο για διασκέδαση έκανε το βράδυ της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι καθώς βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Μαρινέλλα και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η τελευταία εκτός από τις εμφανίσεις στο ΝΟΧ παρουσιάζει και την εκπομπη «I Love Σου Κου» στο ΑΝΤ1 και μίλησε για το παρακήνιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού και της συζύγου του στο νυχερινό κέντρο που εμφανίζεται.


Μπέττυ Μαγγίρα: Κάθισαν, της αφιέρωνε τραγούδια, της χάιδευε το χέρι

«Ξέραμε ότι θα έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μαγαζί. Δεν ήταν το θέμα των ημερών; Να μη σας πω πώς έγινε; Έφτασα εκεί και βλέπω ένα τραπεζάκι και λέω “Πού θα κάτσει παιδιά ο πρωθυπουργός;”. Μου λένε εδώ και βλέπω ένα τραπεζάκι μικρό, στο κέντρο. Δεν ήξερα ότι θα έρχονταν οι δυο τους. Το βρήκα καταπληκτικό! Το ότι ήρθαν οι δυο τους σαν ρομαντικό ραντεβού.

Τα ζευγάρια μετά τα παιδιά πρέπει να βγαίνουν και λίγο μόνα τους. Εγώ περίμενα ότι θα έρθει με το υπουργικό συμβούλιο. Ήρθε με τη γυναίκα του, κάθισαν, της αφιέρωνε τραγούδια, της χάιδευε το χέρι. Τραβούσαν βίντεο, εντυπωσιάστηκαν με το πρόγραμμα. Ήρθαν και ήταν πολύ διακριτικοί γενικότερα, πολύ σωστοί. Ο έλεγχος έγινε πολύ διακριτικά. Πρέπει να ελέγχεται ο χώρος. Όλοι τους τραβούσαν βίντεο αλλά δεν έδιναν καμία σημασία. Ήταν πολύ τρυφερός μαζί της. Μου τα είπαν οι γύρω γύρω, εγώ τραγουδούσα», αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Σε εσένα ήρθαν μετά στο καμαρίνι για τα συγχαρητήρια;» ρώτησε ο Τάσος Μπιμπισίδης με την Μπέττυ Μαγγίρα να απαντά πως «δεν ήρθαν στο δικό μου και πολύ στεναχωρήθηκα. Πήγαν μόνο στην κυρία Μαρινέλλα αλλά το καταλαβαίνω. Δεν πειράζει όμως, ήταν ευγενέστατοι και γλυκύτατοι».

Κατά τη βραδινή τους έξοδο, ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του παρήγγειλαν ποτό και έπειτα απόλαυσαν μπέργκερ στο τραπέζι τους.

Δείτε βίντεο από την έξοδο Μητσοτάκη - Μαρέβας


Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε πως είχαν χρόνια να βγουν οι δυο τους ως ζευγάρι.


Δείτε εικόνες

mitsotakis-marinella-1-final
mitsotakis-marinella-2-final
mitsotakis-marinella-3-final
mitsotakis-marinella-4-final

mitsotakis8
mitsotakis1
mitsotakis2
mitsotakis3
mitsotakis4
mitsotakis5
mitsotakis6
mitsotakis7
Το πρωί της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός ανήρτησε και στο Instagram μια φωτογραφία με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι και την μεγάλη ερμηνεύτρια γράφοντας: «Μια καταπληκτική βραδιά στην Μαρινέλα μας».