Ενα ενδιαφέρον «πηγαδάκι» σχηµατίστηκε για αρκετά λεπτά µετά την τελευταία συνεδρίαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου της Αθήνας ανάµεσα στον Κ. Μπακογιάννη, τον επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδη, και τον Ν. Σοφιανό από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ.

Αν και όσοι τους πλησίασαν δεν µπορούσαν να ακούσουν τι έλεγαν, γιατί µιλούσαν χαµηλόφωνα, τους είδαν µέσα στην κουβέντα τους να χαµογελούν αρκετές φορές, κάτι που είναι καλό σηµάδι για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγµατα στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο της πρωτεύουσας, καθώς δείχνει πως η διάθεση που υπάρχει από τους βασικούς εκπροσώπους της αντιπολίτευσης είναι θετική.


Ζαχαριάδης: "Κάνουµε πολιτική συζήτηση και όχι κουτσοµπολιό"


Αποφασισµένος να «τρέξει» την πρόταση που κατέθεσε από κοινού µε Γ. Ραγκούση και Θ. Θεοχαρόπουλο σχετικά µε την ένταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη σοσιαλιστική οµάδα του Ευρωκοινοβουλίου είναι ο Κ. Ζαχαριάδης. «Κάνουµε πολιτική συζήτηση και όχι κουτσοµπολιό», λέει ενόψει συνεδρίου σε όσους εκτός, αλλά και εντός του κόµµατός του έδειξαν να ενοχλούνται από την προοπτική αυτή. «Τραβήχτηκαν λουριά», µαθαίνουµε, από το Μαξίµου σε «γαλάζιους» βουλευτές οι οποίοι τις προηγούµενες ηµέρες έβγαιναν δηµοσίως για να τοποθετηθούν µε σοβαρές επιφυλάξεις απέναντι στο νοµοσχέδιο για τα οµόφυλα ζευγάρια.

Δημοσιεύθηκε στη Secret