Τα σκαλιά του Δημαρχείου Αθηνών ανέβηκαν η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος, όπως αποκάλυψε σήμερα διαδικτυακός πολιτικός καφές. Η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και διευθυντής του Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη Γιάννης Μπρατάκος , μετά από δυο περίπου χρόνια σχέσης πήραν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα.

Φυσικά, όπως αθόρυβα ήρθαν κοντά και ερωτεύτηκαν, έτσι αθόρυβα και μυστικά έγινε και ο γάμος τους, σύμφωνα με δημοσίευμα του Γιάννη Κουρτάκη στο parapolitika.gr.


Η πρώτη κοινή εμφάνιση και ο αθόρυβος έρωτας

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία δύο περίπου χρόνια. Η πρώτη κοινή τους εμφάνιση έγινε τον Σεπτέμβριο του 2022 στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Δυο μήνες μετά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας.

rapti-bratakos



Η Έλενα Ράπτη, της οποίας η βάση είναι στη συμπρωτεύουσα, και ο Γιάννης Μπρατάκος, ο οποίος είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο γιων, του Άγγελου και του Αλέξανδρου, πρασπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους και αποφεύγουν τις πολλές κοινές εμφανίσεις.

Τον Απρίλη του 2023 η Έλενα Ράπτη μίλησε στην εκπομπή Happy Day ως συντονίστρια του προγράμματος «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή και την επέτειο ενός χρόνου από την αρχή της σχέσης της με τον Γιάννη Μπρατάκο, η Έλενα Ράπτη χαμογέλασε πλατιά. Η πολιτικός δεν δίστασε να πει: «Είμαι ευτυχισμένη, Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη».


mpratakos-rapti__1_
mpratakos-rapti__2_
mpratakos-rapti__3_
mpratakos-rapti__4_
mpratakos-rapti__5_
mpratakos-rapti__6_
mpratakos-rapti__7_
mpratakos-rapti__8_

Το Πάσχα στη Μύκονο και ο ένας χρόνος σχέσης


Το ζευγάρι έκανε Πάσχα στη Μύκονο με την κάμερα να τους απαθανατίζει στα στενά της Χώρας.

Στις 20 Απριλίου έκλεισαν έναν χρόνο μαζί. Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος  και ένα κοινό τρυφερό στιγμιότυπο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Γιάννης Μπρατάκος  δημοσίευσε μια φωτογραφία που τους απεικονίζει να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και στη λεζάντα έγραψε: «Ένας χρόνος».


Ο μυστικός γάμος και η αφιέρωση


Ο γάμος της Έλενας Ράπτη και του Γιάννη Μπρατάκου έγινε στο δημαρχείο Αθηναίων. Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «…πριν από κάμποσες μέρες, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος και η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, επισημοποίησαν την σχέση τους, με τα δεσμά του γάμου.

Ο καλός πληροφοριοδότης μου, με ενημέρωσε ότι οι δύο επέλεξαν εντελώς διακριτικά να ζήσουν την μοναδική στιγμή της (κοινής) ζωής τους. Μάλιστα, ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στον Δήμο Αθηναίων».

Θυμίζουμε ότι στις αρχές της νέας χρονιάς, η Έλενα Ράπτη είχε εκφράσει δημόσια τις ευχές στον αγαπημένο της αποκαλώντας τον σε ανάρτησή της «θησαυρό» της και είχε μοιραστεί μια κοινή τους φωτογραφία.