Τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει οι μαζικές εκροές βουλευτών, που μέχρι πρότινος υπόσχονταν κυρίως στον Αντώνη Σαμαρά, πως θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Διαβάστε ακόμα: The Big Mouth: Το δεύτερο "μασάζ", ο Σαμαράς και ο Μπάμπης, η ομιλία που δεν έγινε λόγω γρίπης, ο εφιάλτης της Ζωής και ο ΒΟΑΚ

Σύμφωνα πάντα με τη στήλη, σταδιακά ένας-ένας από τους «αντάρτες» ψάχνουν τρόπο να… «αλλάξουν πορεία». Μάλιστα, δεν είναι απίθανο εντός της εβδομάδας να υπάρξουν «εκπλήξεις». Για παράδειγμα, όπως αναφέρει το Big Mouth, είναι αρκετά πιθανό ένας εκ των θερμότερων υποστηρικτών Σαμαρά, να κάνει γνωστό πως τελικά θα καταψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο.

Τι αναφέρει το Big Mouth

– Από μια καλή νεοδημοκρατική πηγή πληροφορούμαι ότι τις τελευταίες μέρες έχουν αρχίσει οι μαζικές εκροές βουλευτών που μέχρι πρότινος υπόσχονταν κυρίως στον πρόεδρο της καρδιάς μας, Αντώνη Σαμαρά, ότι θα καταψηφίσουν τη νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Όσο περνούν οι μέρες ένας-ένας εκ των ανταρτών ψάχνουν τρόπο να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Και θέλω να με πιστέψετε ότι εντός της τρέχουσας βδομάδας είναι πολύ πιθανό να δούμε μεγάλες εκπλήξεις επί του συγκεκριμένου πεδίου. Για παράδειγμα, έχω την αίσθηση ότι ένας εκ των θερμότερων υποστηρικτών του προέδρου Σαμαρά θα βγει και θα πει ότι δεν θα καταψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο.