Γνωστή είναι πλέον η στενή σχέση που διατηρούσε ο Γιάννης Λαβράνος με τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Αυτό που ήταν άγνωστο μέχρι στιγμής ήταν ο Λαβράνος εκτός από το ενδιαφέρον για τις επιχειρήσεις, είχε «απλώσει τα δίχτυα» του και στον μιντιακό κλάδο. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο μεγαλοεπιχειρηματίας είχε επενδύσει και σε media. Πρόκειται γι’ αυτές τις πολλές επενδύσεις που τις έκανε κυρίως από χόμπι. Κατά συνέπεια, τα όποια χρήματα αποφάσισε να ξοδέψει στα εγχώρια media ήταν για να στηρίξει κοινωνικά κάτι βιοπαλαιστές του χώρου. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες ο Λαβράνος έχει αρχίσει να «μοιράζει» προειδοποιήσεις σε όσους γράφουν για τον ίδιο.

Τι αναφέρει το Big Mouth»

– Για τον μεγαλοεπιχειρηματία Γιάννη Λαβράνο, αυτόν που επενδύει σε 17 χώρες ανά τον πλανήτη και έχει ετήσια κερδοφορία από 453 έως 540 εκατ. ευρώ, σας έχω μιλήσει εκτενώς. Όπως σας έχω κάνει γνωστή και τη στενή σχέση που διατηρούσε ο εν λόγω με τη συχωρεμένη τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Και μη νομίζετε ότι τα όσα γράφω υποκρύπτουν κάποια δόση ειρωνείας ή οτιδήποτε άλλο που να προσεγγίζει το Δελφινάριο του Σεφερλή. Ο εθνικός ευεργέτης Λαβράνος, που εσχάτως αδικείται με αυτά που ακούγονται για τον συνεπώνυμό του, απατεώνα Λαβράνο, όχι μόνο είχε σχέση με το παλάτι, αλλά από κει κατηύθυνε και τη μισή ελληνική Αστυνομία. Για να καταλάβατε, όμως, τη μεγαλοψυχία του ανδρός (του κανονικού και όχι του απατεώνα) να σας πω ότι ανάμεσα στις πολλές εθνικές ευεργεσίες, εσχάτως πληροφορούμαι ότι είχε επενδύσει και σε media. Μάλιστα, πρόκειται γι’ αυτές τις (πολλές) επενδύσεις που τις έκανε (κυρίως) από χόμπι μιας και το μέγεθός του δεν είχε ανάγκη ούτε από media, ούτε από δημοσιογράφους. Άλλωστε, ο κανονικός Λαβράνος, όχι ο απατεώνας, απεχθανόταν τη δημοσιότητα. Ενδεικτικό της απέχθειας είναι και το γεγονός ότι μέχρι πρότινος δεν υπήρχε ούτε μονόστηλο για τον μεγαλοεπιχειρηματία, συνομιλητή της συχωρεμένης της Ελισάβετ. Κατά συνέπεια, τα όποια ψιλά αποφάσισε να ξοδέψει στα εγχώρια media ήταν για να στηρίξει κοινωνικά κάτι βιοπαλαιστές του χώρου. Μ’ αυτά και κάτι άλλα που μαθαίνω ότι έκανε ο Λαβράνος (ο κανονικός και όχι ο απατεώνας με τα πλαστά τιμολόγια και τις πλαστές ταυτότητες), δεν αποκλείω να είναι η επί γης μετεξέλιξη του Αγίου Σπυρίδωνα της Κέρκυρας. Άλλωστε, ο μόνος που δεν επικαλέστηκε ότι μιλάει μαζί του είναι ο συγκεκριμένος (συντοπίτης του Άγιος) και το απέφευγε, τώρα που το σκέφτομαι, αποκλειστικά και μόνο για λόγους ανταγωνισμού. Αφήστε που, βλέποντας την κατάληξη του Λαβράνου, επιβεβαιώνω και τη λαϊκή ρήση που λέει ότι «κανείς δεν άγιασε στον τόπο του».

! Με την ευκαιρία, να σας πω ότι τις τελευταίες μέρες ο Λαβράνος, προφανώς ο απατεώνας και όχι ο μεγαλοεπιχειρηματίας, έχει αρχίσει να συμπεριφέρεται ως μπράβος, προειδοποιώντας ότι «όσοι γράφουν αργά ή γρήγορα θα συναντήσουν τον δημιουργό τους». Επ’ αυτού έχουν ενημερωθεί λεπτομερώς οι Αρχές και εκτιμώ ότι θα κάνουν αυτό που προβλέπει ο νόμος και μόνο.