Την συμπάθεια αλλά και την πλήρη υποστήριξή του στο πρόσωπο του Παύλου Πολάκη εξέφρασε ο Σταμάτης Κραουνάκης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο ίδιος ήταν ο μόνος που έκανε αντιπολίτευση τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Το μυστικό σχέδιο Κασσελάκη για να απομονώσει τον Τεμπονέρα - Γιατί επελέγη ήπια αντιμετώπιση του Πολάκη

Ειδικότερα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και την Αναστασία Γιάμαλη είπε «αγαπώ τον Παύλο Πολάκη. Έχει κάτι από τους τρόπους μου» και πρόσθεσε σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο στρέφεται κατά των πολιτικών του αντιπάλων πως: «Εγώ θα έκανα και χειρότερα, θα έριχνα και δέκα φάσκελα, ήταν πολύ κύριος με μερικούς».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyz8w5lyuaq9)


Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν ψήφισα Κασσελάκη» στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου στον ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι δεν ψήφισε τον Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο, ωστόσο, σημείωσε πως στην περίπτωση που καταφέρει να κερδίσει τις εθνικές εκλογές δεν θα είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός που πέρασε από την χώρα.

«Ο Μητσοτάκης εξαγοράζει την στήριξη που έχει» είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ενώ συμπλήρωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να ρίξει τη «μπουφλάρα» την επομένη του συνεδρίου, ενώ από την κριτική του δεν άφησε εκτός ούτε το ΚΚΕ επισημαίνοντας ότι πρέπει να ανοίξει την αγκαλιά του. Παράλληλα, εξέφρασε την αντίθεσή του με την περίφημη κοινή εκδήλωση Χριστοδουλάκη – Τεμπονέρα – Αχτσιόγλου εκφράζοντας την απορία «τι δουλειά έχει ο Τεμπονέρας να πάει εκεί;».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyz9c4e7676p)