Άκης Σκέρτσος, Αλέξης Πατέλης και Κατερίνα Σακελλαροπούλου, γιόρτασαν την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια σε εστιατόριο bar στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το iefimerida, μετά την ψήφιση με ευρύτατη πλειοψηφία του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια το βράδυ της Πέμπτης στην Ολομέλεια της Βουλής, o υπουργός Επικρατείας 'Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης και αρκετοί βουλευτές της ΝΔ, πήγαν στο Wine bar by the Glass στην οδό Φιλλελήνων για να το γιορτάσουν. Παρούσα ήταν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο Άκης Σκέρτσος και ο Αλέξης Πατέλης πήραν τα μικρόφωνα και απευθύνθηκαν στους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων ήταν και μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr παρόντες στο πάρτυ ήταν οι βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ: Μαρία Αντωνίου, Σπύρος Κυριάκης, Στράτος Σιμόπουλος, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Ντόρα Μπακογιάννη, Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, Μαρία Συρεγγέλα, Σοφία Ζαχαράκη, Ιωάννα Λυτρίβη, Ζέττα Μακρή.