’γριος καυγάς μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Βασίλη Καπερνάρου και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Κατριβάνου σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος της Βουλής με αφορμή το μεταναστευτικό.

Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Καπερνάρος μίλησε για "λαθραίους λαθρομετανάστες" και κατατάσσοντας τους κρατούμενους ανάλογα με την επικινδυνότητάς τους υποστήριξε ότι πιο επικίνδυνοι είναι ο Αλγερινοί και μετά οι Μαροκινοί, ενώ οι Αλβανοί μπροστά τους είναι αρνάκια.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πριν από λίγο καιρό η Βουλή ψήφισε νόμο με αποτέλεσμα ο ρατσιστικός λόγος να μην είναι άποψη. «Ο καθένας κρίνεται από τα λόγια», ήταν το σχόλιο του πρόεδρου της Επιτροπής Ανδρέα Κουτσούμπα ωστόσο ο κ. Καπερνάρος επανήλθε: "Τα αδέλφια σας τους λαθρομετανάστες πάρτε τους στα σπίτια σας" είπε απευθυνόμενος στην κα Κατριβάνου η οποία απάντησε επίσης έντονα αποκαλώντας τον κ.Καπερνάρο χυδαίο και ρατσιστή.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανδρέας Κουστούμπας ανακάλεσε στην τάξη τον κ. Καπερνάρο με τον ανεξάρτητο βουλευτή να απαντά «εγώ σας ανακαλώ στην τάξη γιατί λέτε ότι αυτά που είπα, τα είπα για τις τηλεοράσεις».