Δείπνο με υψηλούς προσκεκλημένους παρέθεσε ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του Powergame.gr. Όπως αναφέρεται, ο Αμερικανός πρέσβης είχε ως συνδαιτυμόνες μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα, τον ισχυρό άνδρα του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού, καθώς και τον μεγαλοξενοδόχο Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο. Στο «τραπέζι», σύμφωνα με τη στήλη, υπήρχε ένα όνομα: «Ντόναλντ Τραμπ» και η αγωνία σε σχέση με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Στα μέσα της εβδομάδας έτυχε να περνώ από την Παναγή Κυριακού για να φτάσω στην Πλατεία (μία είναι η πλατεία, αυτή του Κολωνακίου) και να πάρω κάτι από το φημισμένο «βρόμικο» της Μαβίλη. Εκεί που σουρούπωνε και ενώ απολάμβανα το ωραίο μου χοτ ντογκ, είδα μεγάλη κινητικότητα πέριξ της πρεσβευτικής κατοικίας. Η περιέργειά μου ήταν τέτοια, που άρχισα να παρατηρώ τα αυτοκίνητα που περνούσαν, λες και ήμουν τροχονόμος. Επίσης, από επαγγελματική και μόνο διαστροφή, ανάμεσα στα λουκάνικα και τις τηγανιτές πατάτες άρχισα να ρωτώ και κάτι φίλους που έχω για το πρόγραμμα του πρέσβη. Και επειδή ρωτώντας μαθαίνεις πολλά, πληροφορήθηκα πως προσκεκλημένοι του Τζορτζ Τσούνη ήταν ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα, ο καναλάρχης Θοδωρής Κυριακού με τη σύζυγό του και τη μητέρα του, ο εφοπλιστής και μεγαλοξενοδόχος (και φίλος του πρωθυπουργού) Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος με τη σύζυγό του κ.ά. Παρ’ ότι προσπάθησα, δεν έμαθα πολλά για το… μενού των συζητήσεων, εκτός της αγωνίας για την προοπτική να επιστρέψει ο Τραμπ στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ. Κατά τα λοιπά, το κανονικό μενού είχε κρέας με σαλάτα.


Με την ευκαιρία, να σας πω ότι ο πρέσβης των ΗΠΑ το διάστημα που βρίσκεται στη χώρα μας έχει ανοίξει διάπλατα τις πόρτες της πρεσβευτικής κατοικίας, εκπέμποντας ένα εντελώς διαφορετικό μήνυμα προς τον έξω κόσμο. Επίσης, να σημειώσω ότι οι σχέσεις του προέδρου Μητσοτάκη με το αφεντικό του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού, διανύουν την καλύτερή τους περίοδο.