Ένα «μπρα ντε φερ» μέσω διαδικτύου έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστές τον Θάνο Πλεύρη και τον Παύλο Πολάκη. Ο πρώην υπουργός Υγείας έδωσε μέσω Twitter τη δική του απάντηση στην τοποθέτηση που έκαναν σε βάρος του πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι δηλαδή μέχρι και η σκυλίτσα του Στέφανου Κασσελάκη, η Φάρλι, θα ήταν καλύτερη υπουργός Υγείας από τον ίδιο, με αφορμή το τι είχε αναφέρει ο Θάνος Πλεύρης με στόχο τον Παύλο Πολάκη, με τον πρώην υπουργό Υγείας επί Ν.Δ. τώρα να κάνει λόγο... για κρητικό ποιμενικό. Ειδικότερα, ο Θάνος Πλεύρης, επισυνάπτοντας και το σχετικό άρθρο του parapolitika.gr, ανέφερε:

«Προς τις πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Η αλήθεια είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δύσκολα θα βρείτε καλύτερο στέλεχος για το Υγείας από τη συμπαθή Φάρλι. Αυτή σίγουρα δεν θα έκανε κήρυγμα κατά του εμβολιασμού όπως κάποιοι άλλοι του είδους του κρητικού ποιμενικού».

Το χρονικό της κόντρας Πολάκη-Πλεύρη - "Ο Βαρκάρης του Αχέροντα" και η Φάρλι 


Υπενθυμίζεται πως το «πινγκ πονγκ» αιχμηρών απαντήσεων ξεκίνησε από τον πρώην υφυπουργό Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, ο οποίος και κατηγόρησε τον Θάνο Πλεύρη ότι επί υπουργίας του οι νεκροί που νόσησαν και νοσηλεύτηκαν στο ΕΣΥΜ ήταν 20.000 περισσότεροι από αυτούς που παρέλαβε, αποκαλώντας τον μάλιστα «Βαρκάρη του Αχέροντα».

Η απάντηση όμως ήρθε λίγη ώρα αργότερα από τον βουλευτή της Ν.Δ., ο οποίος σχολίασε καυστικά πως καλύτερα είναι να ασχολείται με τη Φάρλι του Στέφανου Κασσελάκη παρά με τον Σφακιανό.

«Παύλο, με τέτοια υποβάθμιση που έχεις φάει από τον Κασσελάκη και τέτοιο άδειασμα που έχεις κάνει στον ευεργέτη για εσένα τον Τσίπρα, προτιμώ να ασχολούμαι με τη Φάρλι παρά με εσένα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θάνος Πλεύρης κάτω από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

423472529_1975549482861382_3185166250919696748_n__1_