Δεν είναι καλά τα δημοσκοπικά νέα για το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη κινείται γύρω στο 9% και η πορεία του είναι καθοδική. «Θολούρα» φαίνεται πως έχει κυριεύσει τον αρχηγό του κόμματος της Χ. Τρικούπη, σημειώνεται χαρακτηριστικά. Αιχμηρό, δε, είναι και το σχόλιο για τον Ανδρουλάκη από έναν κοινό φίλο του Κρητικού πολιτικού και της στήλης.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

– Υποθέτω ότι θα θυμάστε πως η στήλη ειδικεύεται στην αποτύπωση των όσων καταγράφουν στα αστάθμητά τους οι δημοσκοπικές εταιρείες. Στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές ενδεχομένως και να ήμασταν οι μόνοι που προσεγγίσαμε με ακρίβεια το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα. Ψάχνοντας λοιπόν στα αστάθμητα των ερευνών, στάθηκα σε ένα, που σχετίζεται με τις επιδόσεις του προέδρου Ανδρουλάκη. Στις τρεις από τις τέσσερις έρευνες που έπεσαν στα μάτια μου και πάντα στο αστάθμητο δείγμα, το ΠΑΣΟΚ κινείται (πλέον) σταθερά καθοδικά στην περιοχή του 9%. Είναι προφανές ότι η πτώση οφείλεται στη θολούρα που έχει κυριεύσει τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, που μετά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών έχει χάσει τ’ αυγά και τα πασχάλια.


! Ένας φίλος μου, που είναι και φίλος του Ανδρουλάκη, θέλοντας να μου περιγράψει την προσπάθεια του αρχηγού να φύγει από την πραγματικότητα (του), μου έλεγε ότι μία στις δύο μέρες τον βρίσκει είτε σε μνημόσυνα είτε σε κηδείες.