Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της εφημερίδας ESPRESSO ότι η συνεργάτης του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου, Ρούλα Χάμου έθεσε αίτημα στην Περιφέρεια Αττικής για παραγωγή τουριστικού ντοκιμαντέρ συνολικής αξίας 1. εκ. ευρώ!

Στο ντοκιμαντέρ θα εκτελούσε χρέη παρουσιαστή ο δημοφιλής τραγουδιστής, ενώ η Ρούλα Χάμου θα αναλάμβανε τη γενικότερη επιμέλεια της παραγωγής, καθώς τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον τομέα αυτό. Η κυρία Χάμου έχει υπάρξει στα πάνελ πολλών εκπομπών της τηλεόρασης.

Η ιδέα ακούστηκε κατ' αρχήν πολύ καλή αλλά όταν η συζήτηση έφτασε στο "δια ταύτα" η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου έμεινε άφωνη. Ο προϋπολογισμός για μία τέτοια παραγωγή θα έφτανε ούτε λίγο ούτε πολύ στο εξωφρενικό ποσό του 1.000.000 ευρώ! Αφού συνήλθε από την πρώτη έκπληξη, εξήγησε ότι η Περιφέρεια δεν μπορεί να διαθέσει από τα κονδύλιά της ένα τέτοιο ποσό, ιδιαίτερα σε μία περίοδο όπως η σημερινή και απέρριψε ευγενικά το αίτημά τους.

Σχετικά με το δημοσίευμα για την εν λόγω πρόταση του τραγουδιστή η Περιφέρεια Αττικής διευκρινίζει:

"Η δημοσιογράφος Ρούλα Χάμου επικοινώνησε με το γραφείο της Περιφερειάρχη Αττικής ζητώντας συνάντηση. Το αίτημα της παραπέμφθηκε στην αρμόδια αντιπεριφερειάρχη, η οποία πραγματοποίησε τη συνάντηση με την κα. Χάμου στις 3 Νοεμβρίου. Στη συνάντηση αυτή δεν παραβρέθηκε ο κ. Πλούταρχος. Η συνάντηση αφορούσε πρόταση της κ. Χάμου για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ με στόχο την τουριστική προβολή της Αττικής με τη συμμετοχή του κ. Πλούταρχου. Η πρόταση, που η χρηματοδότησή της ήταν κατά πολύ μικρότερη από του αναφερθέντος ενός εκατομμυρίου, δεν έγινε δεκτή. Σήμερα, που η συγκυρία είναι κρίσιμη, η διαφάνεια και η σοβαρότητα είναι επιβεβλημένες".

Σημειώνεται ότι το δημοσίευμα διέψευσε ο Γιάννης Πλούταρχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοκίνητο και τρακτέρ έπεσαν στο γκρεμό λόγω κατάρρευσης τοίχου

Σποραδικές καταιγίδες χαρακτηρίζουν το σκηνικό του καιρού την Κυριακή

Συλλήψεις για την απαγωγή της 27χρονης στην Κυψέλη

Ζητά αποζημίωση για τις ζημιές από την πλημμύρα η ’ννα Βίσση (ΦΩΤΟ)