Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του «πράσινου» ευρωψηφοδελτίου θα ανακοινώσει σήμερα, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο Νίκος Ανδρουλάκης. Σύμφωνα με πηγές της στήλης, εκτός από τη μεταγραφή του Θοδωρή Ζαγοράκη, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές θα είναι και ο εργατολόγος Τσουκαλάς.

Διαβάστε εδώ: Ευρωεκλογές: Κλειδώνει η υποψηφιότητα Ζαγοράκη με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - Σε στενή επαφή με τον Ανδρουλάκη

Ακόμη πληροφορίες θέλουν μια πιθανή θέση στην ευρωλίστα της Χαριλάου Τρικούπη να έχει και ένας εκ των Σταύρου Κοντονή και Κώστα Χρυσόγονου.

Τι αναφέρει το «Big Mouth

- Την ώρα που ο πρόεδρος Μητσοτάκης θα συνομιλεί με τον Καπουτζίδη στο Ωδείο, μαθαίνω ότι ο πρόεδρος Ανδρουλάκης θα ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚικού ευρωψηφοδελτίου. Επειδή έχω μπει στη λίστα των τρισκατάρατων του αρχηγού Νίκου, δεν μπόρεσα να μάθω και πολλά. Ωστόσο, κάτι κατάφερα να μαζέψω. Έτσι, σύμφωνα με τα όσα μου είπαν, εκτός από τη μεταγραφή του Ζαγοράκη, υποψήφιος θα είναι ο εργατολόγος Τσουκαλάς, ενώ μία θέση στην ευρωλίστα θα έχει ένας εκ των Κοντονή (πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ) και Χρυσόγονου (του συνταγματολόγου). Περισσότερα μέσα στη μέρα, αν και κανείς δεν παραβλέπει ότι όταν μιλάμε για ΠΑΣΟΚ, οι μέρες, οι ώρες και τα χρόνια έχουν μια διαφορετική προσέγγιση.