Λίγες ώρες πριν παρουσιαστεί στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης, έκανε μια τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση, προκαλώντας εντύπωση, καθώς επέλεξε να φορέσει κάλτσες που είχαν πάνω σχέδια με αστακούς.

*Διαβάστε εδώ: Στέφανος Κασσελάκης: Δεν έχω αυτή τη στιγμή ενεργές εταιρείες στο όνομά μου - Ο Νίκος Παππάς και ο Παύλος Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης μου - Εύχομαι όλη η Ελλάδα να έχει αστακούς και να διαπρέψει

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στις εταιρείες που, όπως ισχυρίστηκε, είχε μέχρι πρόσφατα.


Στέφανος Κασσελάκης: Δεν έχω πλέον ενεργές εταιρείες στο όνομά μου

Ειδικότερα, ξεκαθάρισε πως πλέον δεν έχει ενεργές εταιρείες στο όνομά του και επισήμανε πως το τοπίο δεν είναι καθόλου θολό.

«Μπήκα στην αρένα για να καλυφθεί το πολιτικό κενό μετά τις τελευταίες εκλογές», υπογράμμισε.

Σε ερώτηση από ποια εταιρεία δάνεισε τα λεφτά στον ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος υπεραμύνθηκε της απόφασής του, λέγοντας πως έπρεπε να γίνει για να κάνουν Χριστούγεννα οι άνθρωποι της Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει δανείσει ποτέ στο κόμμα του; Ορκωτοί λογιστές να κάνουν μια ανάλυση», είπε και συμπλήρωσε πως η ΝΔ έχει χρέος μισό εκατομμύριο ευρώ.