Άκρως αποκαλυπτική για τις νέες αφίξεις στο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η χθεσινή παραπολιτική στήλη της εφημερίδας «Απογευματινή» με τίτλο «Αλάτι & Πιπέρι», όπου δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εντυπωσιακή σπορτκάστερ που εντάχθηκε στο τιμ του Στέφανου Κασσελάκη.

«Από την παρουσίαση των αγώνων του Μουντιάλ στο Κατάρ μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 και τις συνεντεύξεις με κορυφαίους παράγοντες του ποδοσφαίρου, όπως ο Ζοσέ Μουρίνιο, υπάλληλος στο γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου με αποστολή την ενημέρωση των δημοσιογράφων για το κοινοβουλευτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ» ξεκινάει την περιγραφή του ο Γιώργος Κατσίγιαννης.

Διαβάστε ΕΔΩ: Η sportcaster του ΣΥΡΙΖΑ, η... εκπρόσωπος των ''αστακοεταιρειών'' και το πρώτο επισκεπτήριο του Κασσελάκη στη Θήβα


Έλενα Παπαδοπούλου: Από τα γήπεδα στο πλευρό του Κασσελάκη 

Εξηγεί, βέβαια, στη συνέχεια ότι αναφέρεται στην Έλενα Παπαδόπουλου, αθλητικογράφο με νομικές σπουδές, η οποία θα «τρέχει» την ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακτών, κατόπιν συνεννόησης με την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Βούλα Κεχαγιά και τη διευθύντρια του γραφείου Τύπου της Κουμουνδούρου Ε. Κουντούρη.

Η τελευταία θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο επικοινωνιακό σχήμα που φτιάχνει ο κ. Κασσελάκης, στο οποίο θα συμμετέχουν ακόμη δύο γνωστοί δημοσιογράφοι, «που άφησαν τη σφραγίδα τους στη μεροληπτική ενημέρωση ως παρουσιαστές την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, οι Σωτήρης Καψώχας και Κατερίνα Ακριβοπούλου». Σε ό,τι αφορά στις δραστηριότητες του Στέφανου Κασσελάκη, επισημαίνεται ότι την ευθύνη της ενημέρωσης θα έχει αποκλειστικά ο Μπάμπης Παπαδάκης.


Και με δίπλωμα κόουτς

Η Έλενα Παπαδοπούλου είναι έγκριτη δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Ήταν η μοναδική γυναίκα στην ενδεκάδα δημοσιογράφων και σχολιαστών που κάλυψαν από το Κατάρ και τα στούντιο του ΑΝΤ1 στην Αθήνα όλους τους αγώνες του Μουντιάλ 2022.

Η ωραία Έλενα κατάγεται από την Πάτρα, αλλά κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα. Σπούδασε Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ωστόσο, δεν ασχολήθηκε με το πτυχίο της και στράφηκε προς τη δημοσιογραφία.

Μάλιστα, έχει λάβει και το δίπλωμα UEFA C coaching license για το ποδόσφαιρο!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Έλενα Παπαδοπούλου, εκτός από εξαιρετική επαγγελματίας, είναι και μια γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της και προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση. Μια γρήγορη ματιά στο προσωπικό προφίλ της στο Instagram εντυπωσιάζει!