Ένα νέο επεισόδιο ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή με πρωταγωνιστές την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον αντιπροέδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα ο οποίος προήδρευε της συνεδρίασης όπου συζητείται η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης. 

Η νέα κόντρα συνέβη λίγο μετά το τέλος της ομιλίας του Κώστα Καραμανλή, πρώην υπουργού Μεταφορών, ο οποίος μίλησε για την τραγωδία των Τεμπών. Την ώρα που ο κ. Μπούρας εξηγούσε στους βουλευτές τα βήματα της διαδικασίας μετά την ομιλία του κ. Καραμανλή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάτι είπε σε έντονο τόνο προς το προεδρείο, με αποτέλεσμα ο κ. Μπούρας να της απαντήσει: «Μας σπάσατε τα νεύρα!».

Στη συνέχεια, ο κ. Μπούρας έδωσε ξανά τον λόγο στην κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία δεν άφησε αναπάντητη τη φράση του κ. Μπούρα. «Επιτρέπετε να λέτε σε αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος "μας έχετε σπάσει τα νεύρα"; Αλλά αυτά τα κάνετε γιατί αντιλαμβάνεστε την ευθύνη της κυβέρνησης στην τραγωδία των Τεμπών», είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου. Παρεμβαίνοντας, ο κ. Μπούρας πήρε τον λόγο και η ένταση εκτονώθηκε.