Διπλή ήταν η χαρά σήμερα για τον Στέφανο Κασσελάκη καθώς εκτός από την ορκωμοσία του είχε και τα γενέθλιά του. Το μεγάλο πάρτι για τα γενέθλια του Στέφανου Κασσελάκη όπως είχε αποκαλύψει η στήλη “big mouth”, έγινε στου Ψυρρή σε γνωστή ψαροταβέρνα. Εκεί βρέθηκε και ο σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Τάιλερ Μακμπέθ ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ, αλλά και πλήθος κόσμου, προσκεκλημένοι του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού ορκίστηκε σήμερα το πρωί στη Θήβα όπου υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, πήρε πενθήμερη άδεια και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις 3 Απριλίου προκειμένου να πάρει το χαρτί της απόλυσής του. 

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: "Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα"

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, γεννηθείς στις 29 Μαρτίου 1988, έσβησε 36 κεράκια παρουσία συγγενών και φίλων. Και επειδή η χαρά του Κασσελάκη είναι διπλή, διπλό θα είναι και το πάρτι που έκανε. Να σημειωθεί ότι τα φετινά γενέθλια έχουν και μια extra ιδιαίτερη σημασία για τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς τα γιόρτασε έπειτα από παρά πολλά χρόνια στην Ελλάδα και όχι στις ΗΠΑ.

a12
a11

6168550
a77
a66
a55

a4
a3

a2
a1