Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στη συγκέντρωση προς τιμήν του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Κοντοζαμάνη στην ιστορική ταβέρνα του «Τηλέμαχου» στην Κηφισιά το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, Κωστής Χατζηδάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, που παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση, έδωσαν δημοσίως τη ψήφο εμπιστοσύνης τους στον Κοντοζαμάνη. Σε κάθε περίπτωση, έχει μια κάποια αξία τρεις πρωτοκλασάτοι υπουργοί, οι οποίοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ικανότητες του υποψήφιου ευρωβουλευτή, να προτρέπουν τον κόσμο να ψηφίσει Κοντοζαμάνη.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Στην ιστορική ταβέρνα του «Τηλέμαχου» στην Κηφισιά, του φίλου μου Κώστα Τσιλιγκίρη, μαζεύτηκε κόσμος και κοσμάκης χθες το βράδυ, σε μια συγκέντρωση προς τιμήν του υποψήφιου ευρωβουλευτή Βασίλη Κοντοζαμάνη. Δεν θα σας κουράσω με τα όσα ειπώθηκαν, γιατί νομίζω ότι εν προκειμένω εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι η ψήφος εμπιστοσύνης που έδωσαν δημοσίως τρεις πρωτοκλασάτοι υπουργοί στον Αρκά πολιτικό. Ο λόγος για τους Κωστή Χατζηδάκη, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, οι οποίοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ικανότητες του υποψήφιου ευρωβουλευτή. Σε κάθε περίπτωση, έχει μια κάποια αξία να βγαίνουν τρεις Νεοδημοκράτες, και δη υπουργοί, και να προτρέπουν τον κόσμο να ψηφίσει Κοντοζαμάνη.