Λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ολοκλήρωνε την ομιλία του από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ είχε έρθει η ώρα για την ανακοίνωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος από τα μεγάφωνα άρχισε να ακούγεται μία πολύ γνώριμη μελωδία. Ειδικότερα για τους λάτρεις του μπάσκετ, του Μάικλ Τζόρνταν και τους οπαδούς των Σικάγο Μπουλς των 90's.

Ο λόγος για το πασίγνωστο «Sirius» του συγκροτήματος «Alan Parsons Project» που βγήκε στη δισκογραφία το 1982 και συνδέθηκε με τις μαγικές στιγμές που πρόσφεραν ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Σκότι Πίπεν και η παρέα τους από τις αρχές έως και τα μέσα της δεκαετίας του 90. Ήταν τότε που οι «Ταύροι» του Σικάγο κατέκτησαν έξι πρωταθλήματα. 

Chicago Bulls Introduction - 1997 NBA Finals Game 6
Πολλοί παραξενεύτηκαν με τη συγκεκριμένη επιλογή. Και αυτό διότι περίμεναν να ακούγεται ως μουσική υπόκρουση είτε το «Καλημέρα Ήλιε», ή η «Carmina Burana». Δύο τραγούδια που έχουν συνδεθεί με την 50χρονη ιστορία του Κινήματος. Την ώρα που παιζόταν το «Sirius» πολλοί έλεγαν μεταξύ τους ότι στο «τέλος θα σκοράρουμε με buzzer beater όπως έκανε ο Τζόρνταν απέναντι στους Τζαζ το 1998».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη φορά που ακούστηκε το συγκεκριμένο τραγούδι σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ ήταν στην κεντρική ομιλία του κ. Ανδρουλάκη στο Θησείο πριν τις εκλογές του 2023, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ δηλώνει ακραιφνής μπασκετικός αλλά και λάτρης του Μάικλ Τζόρνταν. Μάλιστα όπως είχε πει σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Βασίλη Σκουντή έπαιξε ξανά μπάσκετ στις αρχές Φεβρουαρίου για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό που είχε τον Σεπτέμβριο του 2022.