Μόνο μέλι δεν έσταξαν ο Χρήστος Χωμενίδης και η γνωστή μας «Θεοπούλα», Έφη Παπαθεοδώρου, για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο γνωστός συγγραφέας χαρακτήρισε σε άρθρο του στην capital.gr τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «νούμερο», με θέσεις που «έχουν συχνά οσμή άκρας, τραμπικής, Δεξιάς», ενώ η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ έκανε λόγο για «αχυράνθρωπο» και δήλωσε ότι δεν θέλει ούτε να τον βλέπει ούτε να μιλάει γι' αυτόν.

Ο Χρήστος Χωμενίδης στο άρθρο του μιλά για έναν καινούργιο αντισυστημισμό που διαμορφώνεται και καταλήγει στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, για τον οποίο γράφει ότι είναι τελείως άσχετος, τον χαρακτηρίζει δε ευθέως… νούμερο. Γράφει επίσης ότι «αντί ο κόσμος να τον πάρει με τις ντομάτες», πάει και τον ψηφίζει. Για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι μετατρέπεται σε «αλλόκοτο τσίρκο», καθώς ανοίγουν οι διαδικασίες για την επιλογή των υποψηφίων και «στο κέντρο της σκηνής το “one man show” του Στέφανου Κασσελάκη».

Ο συγγραφέας αναφέρει επίσης ότι οι θέσεις του έχουν συχνά οσμή άκρας, τραμπικής, Δεξιάς. «Για να μην πω φασισμού, όταν ιδίως μιλάει για την “αδιαμεσολάβητη σχέση του λαού με τον ηγέτη”», σχολιάζει.

Κόλαφος ήταν και η άποψη της ηθοποιού Έφης Παπαθεοδώρου για την πολιτική τάξη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ας σημειωθεί ότι ήταν υποψήφια με το κόμμα το 2015. «Έχω σιχαθεί και έχω μουντζώσει, γιατί ντρόπιασαν μια μεγάλη προσπάθεια και έναν μεγάλο αγώνα. Άσ’ το, δεν συγχωρώ με τίποτα τέτοια πράγματα! Έχω μισήσει ανθρώπους που εγώ δεν μίσησα ποτέ στη ζωή μου, γιατί ξαφνικά τα ιερά και τα όσια τα φτύνουν και τα πατάνε», είπε, ενώ όταν έφτασε η συζήτηση στον Στέφανο Κασσελάκη… το ξέκοψε: «Μη μου αναφέρεις καν το όνομα. Για αχυρανθρώπους δεν θέλω να μιλάω ούτε να βλέπω».