Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο τις Άγιες μέρες του Πάσχα να υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης Big Mouth του powergame.gr, η συνάντηση των δύο ανδρών είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί σε κάποιον από τους ναούς, όπου θα βρεθεί τις μέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός.

Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, τότε το λιώσιμο των πάγων ανάμεσα στις δύο πλευρές αποκτά ακόμη μεγαλύτερο συμβολισμό.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρος είχε συναντηθεί με τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, παρόντος του πρώην υπουργού Σταύρου Παπασταύρου.

Διαβάστε εδώ: Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συναντήθηκε με τον γιο του Φρέντι Μπελέρη: “Άκουσα με χαρά την επιλογή του Μπελέρη να είναι υποψήφιος για την ευρωβουλή”

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του υιού Μπελέρη (Πέτρου), παρόντος του πρώην υπουργού Παπασταύρου, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, άρχισα να ψάχνω μήπως και έχω χάσει κάποιο επεισόδιο από τα πολλά που έχουν (ομολογώ) παιχτεί το τελευταίο διάστημα. Από το ρεπορτάζ, που εξακολουθώ να κάνω, αποφεύγοντας πεισματικά τα δελτία Τύπου του εκπροσώπου Μαρινάκη, έμαθα ότι δεν αποκλείεται τις Άγιες μέρες του Πάσχα να δούμε τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας Ιερώνυμο να συναντιέται με τον πρόεδρο Μητσοτάκη. Μάλιστα, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες τα εκκλησιαστικά, η συνάντηση των δύο ανδρών είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί σε κάποιον από τους ναούς, όπου θα βρεθεί τις μέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός. Αν επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες, αντιλαμβάνεστε ότι το λιώσιμο των πάγων αποκτά ακόμη μεγαλύτερο συμβολισμό. Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που θέλω να κρατήσετε είναι ότι έχουν πέσει για τα καλά γέφυρες ανάμεσα στις δύο πλευρές.