Δυναμικό ήταν το παρών που έδωσε σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποίησε την Κυριακή επ’αφορμή των γενεθλίων του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Λευτέρης Καρχιμάκης.

5














Σε ένα κατάμεστο χώρο με δυναμικό το παρών της νεολαίας φίλοι και συνοδοιπόροι ευχήθηκαν στον 29χρονο, ενώ στα «πηγαδάκια» που σχηματίστηκαν η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από την προεκλογική του εκστρατεία -με τον ίδιο να λαμβάνει κολακευτικά σχόλια για την παρουσία του στα μέσα αλλά και στα social media-, όπως και η πορεία των επισκέψεών του ανά τη χώρα εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρώην επίτροπος και πρώην υπουργός Χρήστος Παπουτσής, οι βουλευτές Παναγιώτης Δουδωνής Δημήτρης Μάντζος, Παύλος Χρηστίδης, Παύλος Γερουλάνος, Μιλένα Αποστολάκη, ο πρώην βουλευτής Β’Πειραιά, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο γραμματέας Επικοινωνίας, Παναγιώτης Βλάχος, ο αναπληρωτής Γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος, Δημήτρης Οικονόμου, το μέλος του Π.Σ., Δανάη Τσάκαλου και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Βαγγέλης Τσόγκας. Στην συνάθροιση βρέθηκαν και αρκετά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, Ρωξάνη Μπέη, ο αντ. Οικονομικών, Γιώργος Γιάνναρος, η Όλγα Δούρου, ο Θωμάς Γεωργιάδης και ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Ντούρος.



2
6
7
9
10
123



3
4