Επίσκεψη και πλήρη- απόρρητη – ενημέρωση επί όλων των θεμάτων αμύνης έχει από τις 13:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος μετέβη ειδικώς για τον σκοπό αυτό στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, από τον Υπουργό Νίκο Δένδια, τους Αρχηγούς των Κλάδων και τους επιτελείς τους.

Ο κ.Δένδιας υποδεχόμενος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισε ότι «Οι Ένοπλες Δυνάμεις τελούν σε απόλυτη ετοιμότητα για να υπερασπιστούν την εθνική ακεραιότητα και την υπερηφάνεια της Ελληνικής Δημοκρατίας», για να ακολουθήσει και η απόρρητη ενημέρωσή του, που πραγματοποιήθηκε τόσο στη μεγάλη αίθουσα ενημερώσεως του ΓΕΕΘΑ, όσο και στο υπόγειο Κέντρο Επιχειρήσεων. Πριν την ενημέρωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν προέβη σε καμία δήλωση, κάτι που θα κάνει αργότερα.

Η ενημέρωση συνεχίζεται τώρα – αυτή τη στιγμή – στο Δώμα του ΓΕΝ, στο γεύμα εργασίας, που παραθέτει ο Υπουργός στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, παρουσία και της ΑΝΥΕΘΑ Φώφης Γεννηματά, του ΥΦΕΘΑ Γιάννη Λαμπρόπουλου, του Γενικού Γραμματέως του ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου, καθώς επίσης και των Αρχηγών ΓΕΝ Αντιναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ, ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Ευάγγελου Τουρνά, ΓΕΣ Αντιστρατήγου Χρίστου Μανωλά και του Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Λ.Σ.Μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη Νέα Υόρκη τέσσερις υπουργοί του Σαμαρά!

Επίθεση Καμμένου για την ανεξαρτητοποίηση Μελά...

Στους 24 οι ανεξάρτητοι βουλευτές

Ο Αλέξης, ο Βενιζέλος, τα φλας και η συναίνεση των... δημοσιογράφων!