Μαθαίνω ότι οι «σωματοφύλακες» του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τα σενάρια περί μεταβατικής κυβέρνησης με άλλον πρωθυπουργό και ετοιμάζουν αντεπίθεση, με στόχο να δείξουν σε όσους τα απεργάζονται πως μόνο εύκολα δεν είναι.

Σύμφωνα με το ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά, "Secret", η πρώτη σχετική αντίδραση ήρθε από τον βουλευτή Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καράμπελα, ο οποίος σε επικοινωνία που είχε η στήλη μαζί του ξεκαθάρισε πως σε ό,τι τον αφορά δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αν την επίμαχη περίοδο δεν είναι πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς και κορμός της κυβέρνησης η Νέα Δημοκρατία.

Ο Γιάννης Καράμπελας μάλιστα δεν είναι ο μόνος, καθώς, όπως λέει, έχει μαζί του ακόμα τρεις βουλευτές -οι «σωματοφύλακες» που προαναφέραμε, μεταξύ των οποίων φαίνεται πως είναι και ο Μάξιμος Σενετάκης-, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μην ψηφίσουν αν πέσει ο Α. Σαμαράς. Υπό προϋποθέσεις, λέει ο ίδιος, οι βουλευτές αυτοί μπορεί να φτάσουν ακόμα και τους δέκα.