Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και στον Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή ένα βιβλίο με κείμενα του Ιησού. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε την αποπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη, υπενθυμίζοντας τη φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά του Κυριάκου Βελόπουλου ότι συνιστά πράξη «μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης» το να πουλάς δήθεν χειρόγραφα του Ιησού. Και παραθέτει απόσπασμα από την παλαιά εκπομπή του Αδ. Γεωργιάδη όπου διαφημίζει βιβλίο με τίτλο «Το χειρόγραφο του Ιησού».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά: «…εγώ στην εκπομπή μου έχω πουλήσει και το Κεφάλαιο του Μαρξ (εκδόσεις Κάκτος τότε), αλλά και τα Άπαντα του Λένιν (σε παλαιά συλλεκτική έκδοση), δηλ. είχα υιοθετήσει τις κομμουνιστικές ιδέες επειδή τα είχα πουλήσει στην εκπομπή μου; Βιβλιοπωλείο είχαμε συγγραφείς καλούσαμε, τα βιβλία τους δείχναμε. Τέλος ιστορίας».

Με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τον πρωθυπουργό να τον αποπέμψει, ωστόσο προβλέπει ότι δεν θα το πράξει. «Η αλαζονεία του “41%” είναι που κρατάει όλους αυτούς τους απίθανους στο κυβερνητικό άρμα» υποστήριξε ο κ. Κασσελάκης που επιτίθεται στον Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας πως «τοποθετήθηκε στο υπουργείο υγείας με έναν στόχο: Τη διάλυση του ΕΣΥ προκειμένου το σύστημα υγείας να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως. Όμως δε θα το πουλήσουν για “μόνο 20 ευρώ” όπως το βιβλίο με τις δήθεν επιστολές. Η Υγεία είναι γι’ αυτούς business […] Ας δουν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου, που παγιδεύτηκαν ψηφίζοντας ΝΔ, ποιος διαχειρίζεται την υγεία τους».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη: