Δυναμικά στην μάχη των ευρωεκλογών έχει μπει η Τόνια Αντωνίου, στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις της, αφενός το κόμμα της, αφετέρου την υποψηφιότητα του νυν ευρωβουλευτή Νίκου Παπανδρέου.

Εδώ και κάποιους μήνες, η πρώην βουλευτής γράφει χιλιόμετρα σε όλη την Ελλάδα, ενεργοποιώντας το δίκτυο επαφών που διαθέτει σε όλη τη χώρα, το οποίο δεν θα το έλεγες και μικρό. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό στους παροικούντες την «πράσινη» Ιερουσαλήμ, η Τόνια Αντωνίου είναι ένα μπαρουτοκαπνισμένο στέλεχος που γνωρίζει όσο λίγοι την «πράσινη» ανθρωπογεωγραφία, τόσο της ΚΟ όσο και γενικώς του κόμματος, πράγμα πολύ κρίσιμο για τις επικείμενες ευρωεκλογές που αναμένεται να πέσουν κορμιά. "Οργανωτικά δεν παίζεται η Τόνια", λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις εντός του κόμματος. 

Παράλληλα, έχοντας πολυετή εμπειρία στις εκλογικές αναμετρήσεις, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ γνωρίζει από πρώτο χέρι πώς παίζεται το παιχνίδι, ενώ πέρα από την ενσυναίσθηση διαθέτει αξιοπιστία, ειλικρίνεια και ντομπροσύνη, χαρακτηριστικά που δεν τα συναντάς εύκολα στην πολιτική και κομματική ζωή.