Ένα νέο σποτ με ορίζοντα το… 2030 ανέβασε στους λογαριασμούς του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Στο σποτ του υπουργού έχει έντονες αναφορές στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί με στόχο τον εκσυγχρονισμό και τον μετασχηματισμό των Ενόπλων Δυνάμεων, με τον Υπουργό να κάνει λόγο για «Νέα Αρχή στην Εθνική Άμυνα με την Ατζέντα "Ένοπλες Δυνάμεις 2030" και το Οικοσύστημα Καινοτομίας».

Με το σύνθημα «Ελλάδα Δυνατή» στο βίντεο του Νίκου Δένδια, συμπυκνώνεται η πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ. στον κρίσιμο τομέα της Άμυνας και της θωράκισης της πατρίδας, ενώ με μια πιο λεπτομερή ανάλυση θα μπορούσε να ενταχθεί στον γενικότερο σχεδιασμό της Ν.Δ. εν όψει των ευρωεκλογών, και την υιοθέτηση της «δεξιάς» ατζέντας, με στόχο την ανακοπή των διαρροών εκ δεξιών και την συσπείρωση της παραδοσιακής βάσης του κόμματος.

Στο σποτ, άλλωστε, είναι έντονο το πατριωτικό στοιχείο με το βλέμμα στους συντηρητικούς ψηφοφόρους που όπως καταγράφουν οι μετρήσεις έχει απομακρυνθεί από τη Ν.Δ., κυρίως στη Βόρειο Ελλάδα, στόχο που εξυπηρετεί και η υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη αλλά και ο μαραθώνιος περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεντρική Μακεδονία, όπου παρεμπιπτόντως εκλογικός περιφερειάρχης έχει οριστεί ο ΥΕΘΑ Δένδιας.

Πάντως, το σποτ του Νίκου Δένδια πέρα από έντονο «πατριωτικό» στοιχείο, έχει και έντονο το «ηγετικό».


Η ανάρτηση του Νίκου Δένδια