Για αρχή του τέλους ενός καθεστώτος που βύθισε την Ελλάδα στη φτώχεια, την ανεργία, τη δυστυχία, την απελπισία, έκανε λόγο ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας απόψε στο Σινέ Κεραμεικός, εγκαινιάζοντας την προεκλογική εκστρατεία.

Κατηγόρησε τον κ. Αντώνη Σαμαρά μεταξύ άλλων λέγοντας πως έχει ήδη καταγραφεί στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που αγνόησε και υποβάθμισε τη Βουλή, και την άρνησή του να έρθει έστω και μία φορά να απαντήσει στην ώρα του Πρωθυπουργού, την οποία και κατάργησε.

«Τον Ελληνικό λαό που φόβισαν και εξαπάτησαν το 2012. Αλλά τώρα έχει και την εμπειρία και τη γνώση. Και η επιλογή είναι στα χέρια του. Θα επιλέξει ξανά το δρόμο που μας οδήγησε στην κοινωνική τραγωδία και στην εθνική ταπείνωση; Ή θα δώσει μια ευκαιρία στην ελπίδα, διαλέγοντας το δρόμο της μεγάλης αλλαγής;» πρόσθεσε ο κ. Αλέξης Τσίπρας

«Η εκστρατεία του φόβου δεν πέρασε. Δεν πέρασε το ψέμα, η διαβολή, η συκοφαντία, η διαστρέβλωση. Δεν πέρασε ο εκβιασμός με ονοματεπώνυμο. Και ο κος Αντώνης Σαμαράς είναι πια παρελθόν» ανέφερε χαρακτηριστικά.