Ο Δημήτρης Παπαδημούλης μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και την εκπομπή «Διαπλοκές του ΣΚ». Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης τόνισε πως όσοι μιλούν για ρήξη βιάζονται λέγοντας: «είμαστε στην αρχή μιας ουσιαστικής διαπραγμάτευσης αλλιώς πας σε υποταγή. Ορισμένοι στην Ελλάδα είναι συνηθισμένοι σε δήθεν διαπραγμάτευση και σπεύδουν να μιλήσουν για ρήξη. ’λλωστε Την ίδια μέρα ο Μοσχοβισί είπε ότι εξετάζουν και είναι έτοιμοι να αντικαταστήσουν τη τρόικα με ένα άλλο σχήμα. Το ευρωκοινοβούλιο στην προηγούμενη θητεία με μεγάλη πλειοψηφία έχει πει ότι η τρόικα δεν απορρέει από το ευρωπαϊκό πλαίσιο».
Στο μεταξύ μιλώντας για τις δεσμεύσεις απέναντι στη Τρόικα σημείωσε «Ούτε η τρόικα ούτε το μνημόνιο είναι μέσα στις ευρωπαϊκές μας δεσμεύσεις. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό. Η πρόταση μας είναι απλή. Οι πολιτικοί με πολίτικούς, οι τεχνοκράτες με τεχνοκράτες. Δεν θέλουμε ελλείματα. Το μνημόνιο απέτυχε και τώρα θέλουμε ένα πρόγραμμα που θα φέρει ανάπτυξη».
Όσο αφορά τις καταστροφές που θα γινόντουσαν αν θα έβγαινε ο ΣΥΡΙΖΑ όπως έλεγαν από τη Νέα Δημοκρατία είπε: «Επειδή περπατώ στους δρόμους βλέπω ότι ακόμα υπάρχει χαρτί υγείας και στα ATM λεφτά. Βλέπω στον κόσμο ελπίδα και στήριξη πολλαπλάσια από αυτούς που μας ψήφισαν.
Ο κόσμος περιμένει μετρήσιμο αποτέλεσμα στη ζωή του. Θέλουμε να γίνουν αλλαγές με σιγουριά και διαπραγμάτευση. Εμείς διεκδικούμε να μη φύγουμε από το Ευρώ αλλά να γίνει η Ελλάδα άξιο και ισότιμο μέλος της Ε.Ε. ‘Έχουμε δεχθεί συγχαρητήρια μηνύματα από Ολάντ και Ρεντσι από το Ομπάμα.
Για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας σημείωσε, «Η πρόταση μας για την προεδρία της δημοκρατίας θα συμβολίζει την ανάγκη της συναίνεσης. Ήρθαμε να ενώσουμε όλους τους Έλληνες…».
Επίσης αναφερόμενος στο θέμα του ΟΠΑΠ δήλωσε στον Γιάννη Παπαγιάννη, «πως ισχύουν όσα είπαμε για τον ΟΠΑΠ και τις αποκρατικοποιήσεις» μάλιστα παράπεμψέ στις δηλώσεις του πρωθυπουργού στη Βουλή μαζί με τις ενέργειες που θα φέρουν την αντιστροφή του κατήφορου που είχε πάρει η χώρα. Συμπλήρωσε ότι «ο Γιάννης Δραγασάκης ετοιμάζει μια λίστα επενδύσεων στις οποίες προσβλέπουμε στην προσέλκυση κεφαλαίων γιατί αν δεν έχουμε ανάπτυξη δεν θα μπορέσουμε να μειώσουμε την ανεργία. Αυτό που εμποδίζει την Ελλάδα στην ανάπτυξη είναι τα καρτέλ ορισμένων με τους πολιτικούς τους φίλους που εμποδίζουν τους ξένους να επενδύσουν στη χώρα».
Όσο για την λίστα Λαγκάρντ είπε «πως για τις off shore υποθέσεις φοροδιαφυγής έχουμε διορίσει ειδικό υπουργό που προέρχεται από τη δικαιοσύνη».
Τέλος για τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος του σε κρίσιμα πόστα τόνισε πως «δεν θα βάλουμε Συριζαίους οπωσδήποτε σε πόστα. Θα κοιτάξουμε πρώτα απ’ όλα να έχουν εντιμότητα, ικανότητα , αποτελεσματικότητα και αντοχή στις πιέσεις. Θα δείτε στην πράξη ότι θα υπάρξουν άνθρωποι της προηγούμενης κυβέρνησης που θα μείνουν στο πόστο τους».