«Στην Ευρώπη διαμορφώνονται τα ερείσματα για την ανάγκη να υπάρξει στροφή από την λιτότητα στην ανάπτυξη», είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην Έλλη Στάη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σημείωσε πως πολιτικοί και οικονομολόγοι ομολογούν πλέον ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και πως στο παρασκήνιο γίνεται πλέον λόγος για το τέλος της τρόικας και υπογράμμισε πως «το ζητούμενο είναι να υπάρξει μια κοινά αποδεκτή λύση καθώς  η ρήξη δεν συμφέρει κανέναν», ενώ είπε πως στόχος της κυβέρνησης δεν είναι να κάνουμε έναν αντι-γερμανικό άξονα…

Αποκάλυψε ότι πριν από λίγο ο κ. Γιουνκέρ χαιρέτισε το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα. Τόνισε ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν είπε ότι δεν είναι δυνατόν να υιοθετήσουμε το πρόγραμμα του κόμματος που κέρδισε τις εκλογές αλλά συζητάμε τις αλλαγές.
Τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα λέγοντας ότι εάν δεν το κάνεις αυτό δεν παίρνεις τίποτα…

Είπε ότι δεν έχουμε λόγο να ζητήσουμε παράταση του προγράμματος μετά τις 28 Φεβρουάριου …

Τόνισε ότι πρέπει να φτιάξουμε μια γέφυρα από το παλιό πρόγραμμα της λιτότητας στο νέο της ανάπτυξης σημειώνοντας ότι χρειάζεται λίγος χρόνος.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1-ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ 3/2/2015 by Parapolitika.Gr on Mixcloud