Αίσθηση προκάλεσε η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι, όπου απ'όλους οι ηγέτες της Ε.Ε. "έκοψε" τον Έλληνα πρωθυπουργό.

View image on Twitter

Αν προσέξει κανείς καλά τη φωτογραφία, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται κάπου στ' αριστέρα αλλά ελάχιστα. Η κίνηση αυτή του Ισπανού πρωθυπουργού προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων στο Twitter.

raxoi

Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας  ανέβασε τη φωτογραφία τόσο στο Facebook όσο και στο twitter με την επισήμανση πως είναι «η πρώτη φορά που η ευρωπαϊκή Αριστερά εκπροσωπείται στη Σύνοδο». Σε αυτή τη φωτογραφία φαινόντουσαν όλοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο  Μαριάνο Ραχόι κρατά μια αρνητική στάση απέναντι στα όσα ζητά η νέα ελληνική κυβέρνηση κατά τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Το γεγονός σχολίασε χθες και ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

Ο Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του στη Συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής ανέφερε ότι «ο κ. Ραχόι ήταν λίγο ανήσυχος για το θέμα της Ελλάδας. Και θα ήθελα να του το πω κι από κοντά, ότι κανείς δεν δικαιούται να εξωτερικεύει τις εσωτερικές του πολιτικές ανησυχίες και σκοπιμότητες, γιατί με τον τρόπο αυτόν θέτει σε κίνδυνο την ενότητα της Ευρώπης»