Σε μια ακόμα σκληρή επίθεση προς την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σήμερα ο Θόδωρος Πάγκαλος!

Χαρακτήρισε γελοίο τον Γιάννη Βαρουφάκη, ζητώντας από τον Αλέξη Τσίπρα να τον αλλάξει ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως έχει στις τάξεις του σήμερα "ότι σάπιο και διεφθαρμένο είχε το ΠΑΣΟΚ".

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό στο BHMA FM, "...αυτοί δεν θέλουν να κερδίσουν. Θέλουν να χάσουν. Εγώ πιστεύω, ότι θέλουν να ηττηθούν. Εγώ δεν ξέρω αν είναι κυρίαρχη τάση, αλλά ότι υπάρχει η τάση αυτή, έχει ισχυρά ερείσματα, είναι τζιχαντιστές, είναι θρησκευόμενοι άνθρωποι. Η  παράδοση της ελληνικής αριστεράς είναι η ήττα,  το κλάμα  και ο Ιαπετός και αυτοί θέλουν να συνεχίσουν έτσι. Εδώ πήρε  36% ένα συνονθύλευμα. Θεσιθήρες και διεφθαρμένοι από το ΠΑΣΟΚ και φαταούλες και λαμόγια. Ότι πιο σάπιο και διεφθαρμένο είχε το ΠΑΣΟΚ βρέθηκε εκεί. Είναι εκεί τώρα".

Και στην ερώτηση τι πρέπει να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, απάντησε ως εξής: "Εγώ λέω, κατ’ αρχήν ν’ απαλλαγεί από τον υπουργό Οικονομικών. Γελοιοποιήθηκε. Να το κάνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Γελοιοποιήθηκε. Ήταν λάθος επιλογή. Είναι σοβαρό το λάθος πού διαπράττουν οι άνθρωποι, πού διαλέγουν πανεπιστημιακούς για θέσεις τέτοιου είδους. Η πολιτική είναι τέχνη, είναι μια τέχνη όπως  είναι η ηθοποιία,, η ζωγραφική, η μουσική. Το χεις ή δεν το χεις .Ο Τσίπρας το έχει, ο κ. Βαρουφάκης προφανώς δεν το έχει...".