Οι… παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται κι ο Κώστας Καραμανλής ξέρει να τις τιμά. Για παράδειγμα το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε διεθνές τουριστικό συνέδριο στην Κω με κεντρική ομιλήτρια την αν.υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και τη συμμετοχή φορέων και εκπροσώπων της επιστημονικής κοινότητας από 20 χώρες.

Το συνέδριο είχε μεγάλη απήχηση καθώς διοργανώθηκε από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας του πανεπιστημίου Αθηνών και επί 5,5 χρόνια αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιάννη Βαληνάκη.

"Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει" καθώς ο Βαληνάκης είναι ο προσωπικός φίλος του Καραμανλή τον οποίο συνοδεύει σε όλα του τα ταξίδια και τις εκδρομές αναψυχής.

Ο πρώην πρωθυπουργός τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στην Έλενα Κουντουρά η οποία εξελέγη βουλευτής στην Α΄ Αθηνών το 2004 εκφράζοντας το μεγαλύτερο μέρος του αστικού ακροατηρίου της ΝΔ στην Αθήνα. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι αυτή τη δυναμική της η Έλενα τη διατηρεί γι΄ αυτό και επανεξελέγη βουλευτής με τους ΑΝΕΛ στις τελευταίες εκλογές.
ΔΓΙΑΝΝ