Αποστάσεις από τη γραμμή που ακολουθεί η ΝΔ στην υπόθεση του ακινήτου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη πήρε ο βουλευτής Αχαΐας του κυβερνώντος κόμματος Ανδρέας Κατσανιώτης. Μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Action 24, ο Αχαιός βουλευτής κινήθηκε σε διαφορετικό μήκος κύματος τόσο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, όσο και από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι «οι αντιπαραθέσεις μας πρέπει να είναι σε ένα άλλο επίπεδο και να αφορούν πολιτικές».

Διαβάστε: Γεωργιάδης για Ανδρουλάκη: "Είπε ψέματα - Δεν μπορεί να είσαι κήρυκας της ηθικής κι εσύ να έχεις πάρει τόσα χρήματα από το ελληνικό Δημόσιο" (Ηχητικό)


Ανδρέας Κατσανιώτης: Θεωρώ ότι οι αντιπαραθέσεις μας πρέπει να είναι σε ένα άλλο επίπεδο και να αφορούν πολιτικές

«Έδωσε εξηγήσεις, εγώ αυτό είδα. Υπάρχουν πράγματα που λέει η κυβέρνηση και ο κ. Ανδρουλάκης απαντάει. Θεωρώ ότι οι αντιπαραθέσεις μας πρέπει να είναι σε ένα άλλο επίπεδο και να αφορούν πολιτικές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Κατσανιώτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ ήταν μεταξύ των πέντε «γαλάζιων» βουλευτών που έστειλαν πριν μερικές μέρες επιστολή στην εφημερίδα «Τα Νέα», αφήνοντας αιχμές για τη λειτουργία του επιτελικού κράτους.