Με 4,8 εκατ. ευρώ πωλείται ένα από τα σπίτια της Μπαλατσινού στην Πάτμο
Οι αποκαλύψεις του "Big Mouth"
Σύμφωνα με τη στήλη "Big Mouth" του powergame.gr, η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να πωλήσει ένα από τα σπίτια στην Πάτμο που είχε ανακαινιστεί για να λειτουργήσει ως ξενώνας - Στα 4,8 εκατ. ευρώ η τιμή
Πωλητήριο σε ένα από τα σπίτια της στην Πάτμο αποφάσισε να βάλει η γνωστή παρουσιάστρια, Τζένη Μπαλατσινού, με την τιμή να ανέρχεται στα 4,8 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τη στήλη "Big Mouth" του powergame.gr.
Με 4,8 εκατ. ευρώ πωλείται ένα από τα σπίτια της Μπαλατσινού στην Πάτμο
Αγγελία της Ploumis Sotiropoulos, η οποία εκπροσωπεί την εταιρεία Christie’s International Real Estate, αφορά σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης "Big Mouth" του powergame.gr, κατοικία κατασκευής του 19ου αιώνα, συνολικής επιφάνειας 210 τετραγωνικών μέτρων, στην καρδιά του νησιού της Πάτμου, η οποία πωλείται στην τιμή των 4,8 εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, πρόκειται για ένα από τα σπίτια που είχε ανακαινίσει προ 10-15 ετών η πασίγνωστη παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού, σύζυγος του υπουργού Ναυτιλίας, Βασίλη Κικίλια. Η κυρία Μπαλατσινού αποφάσισε να πωλήσει ένα από τα σπίτια τα οποία είχαν ανακαινιστεί προκειμένου να λειτουργήσουν ως ξενώνες.
Απαιτητική αλλά όχι εξωπραγματική η τιμή των 4,8 εκ. ευρώ
Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τιμή των 4,8 εκατομμυρίων ευρώ είναι λίγο απαιτητική, αλλά όχι και εξωπραγματική, με βάση τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό real estate. Και όλα αυτά παρά το γεγονός πως η Πάτμος δεν διαθέτει αεροδρόμιο και απέχει εννέα ώρες από τον Πειραιά με το καράβι.
En