To εκλογικό σενάριο του Σεπτεμβρίου και ο υπουργός που βλέπει με "καλό μάτι" τις πρόωρες εκλογές
Οι αποκαλύψεις του "Big Mouth"
Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, "φουντώνουν" τα σενάρια για εκλογές τον Σεπτέμβριο, με έναν υπουργό να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο για κάλπες το φθινόπωρο
Έπειτα και από την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα, τα σενάρια που δείχνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο άρχισαν να "φουντώνουν". Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, υπάρχει υπουργός της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που είναι υπέρμαχος αυτού του σεναρίου.
"Φουντώνουν" τα σενάρια για εκλογές τον Σεπτέμβριο - Ποιος είναι ο υπουργός που βλέπει κάλπες το φθινόπωρο
Τα σενάρια για πρόωρες εκλογές κυκλοφορούν εδώ και καιρό, με αναλυτές να προσπαθούν να βρουν την ημερομηνία, με κάποια από αυτά μάλιστα να υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιλέξει και το ποια θα είναι η Κυριακή του Σεπτεμβρίου που θα πάμε στις κάλπες. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης Big Mouth του powergame.gr, δεν αποκλείεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να επιλέξει την προκήρυξη εκλογών στις αρχές του φθινοπώρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, υπάρχει ένας υπουργός, ο οποίος είναι υπέρμαχος του σεναρίου για εκλογές το φθινόπωρο, καθώς είναι από αυτούς που γνωρίζουν να «διαβάζουν» τις τάσεις του εκλογικού σώματος. Σύμφωνα με τη στήλη, πρόκειται για τον υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, ο οποίος μάλιστα υποστηρίζει αυτή την εκδοχή από την περίοδο που κάποιοι εισηγούνταν στον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάει σε εκλογές τον Ιούνη.
En