Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, εξελέγη πανηγυρικά την Τετάρτη (10/6) στη θέση του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ανέλαβε αμέσως δράση, ξεκινώντας επαφές με ιστορικά στελέχη της παράταξης.

Διαβάστε: Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Η δύσκολη αποστολή του νέου γραμματέα της ΝΔ και το σχέδιο για την “ψυχή της παράταξης” - Οι αναφορές σε Καραμανλή και Σαμαρά και η προσέγγιση των νέων


Μπήκε με το δεξί ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Ο νέος γραμματέας της ΝΔ, μπήκε με το δεξί στα νέα καθήκοντά του, καθώς χωρίς να χάσει χρόνο ξεκίνησε τις πρώτες του επαφές. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, επικοινώνησε πρώτα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Όπως σημειώνει η στήλη, ο νέος γραμματέας πρόκειται να επικοινωνήσει και με όλους τους πρώην αρχηγούς της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με τη στήλη, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σήκωσε το τηλέφωνο και επικοινώνησε με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για τα καλά λόγια που είπε στην τηλεοπτική του εκπομπή.