Η Κρήτη, όπως είναι λογικό, έχει για χίλιους λόγους τα φώτα στραµµένα πάνω της, πόσω µάλλον εν όψει εκλογών… Κάπως έτσι, ο Νίκος Ανδρουλάκης θέλει στη γενέτειρά του να δηµιουργήσει πολιτικά γεγονότα.

Διαβάστε: Αναβρασμός στο ΠΑΣΟΚ για τις προσχωρήσεις στελεχών και ανεξάρτητων βουλευτών - "Παίρνουμε όσους δεν θέλει ο Τσίπρας"


Ο Ανδρουλάκης τα "κάστρα" και ο ανταγωνισμός

Η 3η του Σεπτέµβρη, που αποτελεί για το ΠΑΣΟΚ την 52η επέτειο από την ίδρυσή του, θα γιορταστεί έπειτα από χρόνια και πρώτη φορά επί των ηµερών Ανδρουλάκη εκτός Αθήνας, και συγκεκριµένα στο Ηράκλειο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να διατηρήσει τα «κάστρα» του στο νησί, καθώς ο ανταγωνισµός µεγαλώνει, µε την ΕΛΑΣ να διεκδικεί σηµαντικό µερίδιο.

Στην Κρήτη ποντάρει προφανώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως και ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως όλα δείχνουν, τα τρία µεγαλύτερα κόµµατα θα κινηθούν σε ρυθµούς... πεντοζάλη.

Δημοσιεύτηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά»