Η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί ξανά βουλευτής, αποφάσισε να επιστρέψει στην εργασία της. Έτσι λοιπόν πριν από λίγες μέρες άνοιξε ξανά το ασφαλιστικό της γραφείο στα Εξάρχεια. Μάλιστα το προηγούμενο διάστημα, έκανε αγώνα δρόμου, καθώς όταν ανέλαβε τα καθήκοντα της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών είχε αναγκαστεί να διακόψει το επάγγελμά της. 

Παράλληλα μιλώντας στο "ΘΕΜΑ" τόνισε πως «πάω καθημερινά στην εργασία μου από νωρίς και προσπαθώ να επανέλθω στους ρυθμούς του επαγγέλματος. Τα πρώτα μου ραντεβού τα έχω κιόλας κλείσει. Δεν έλειψα για μεγάλο χρονικό διάστημα από την εργασία μου και δεν μπορώ να πω ότι άφησα μεγάλα κενά. Η ιδιωτική ασφάλιση χρειάζεται γιατί η μοίρα του Ασφαλιστικού είναι προδιαγεγραμμένη και σύντομα οι συντάξεις θα υποχωρήσουν δραματικά».

Ακόμη επισημαίνει ότι «αν θέλουμε να μιλήσουμε με όρους ιδιωτικής ασφάλισης, η κυβέρνηση πρέπει να κάνει ένα πρόγραμμα ζωής με εξειδικευμένα προγράμματα υγείας αλλά και συνταξιοδοτικά για τον κάθε πολίτη».