Πριν από λίγα χρόνια ήταν υφυπουργός. Η μεγάλη του αγάπη όμως δεν ήταν φαίνεται η πολιτική, αλλά το πεντάγραμμο. Τώρα γράφει τραγούδια για τον Ρέμο και την Πάολα.

Ο πρώην υφυπουργός Υγείας επί ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Αηδόνης, έχει μια μεγάλη αγάπη. Να γράφει στοίχους και τραγούδια.

Αφησε τα βουλευτικά έδρανα κι αποφάσισε να ασχοληθεί με το μεγάλο του μεράκι, τη μουσική. Μάλιστα, μέχρι τα τέλη Απριλίου θα έχει κυκλοφορήσει και η νέα του δουλειά που είναι μελοποιημένα ποιήματα του Βάσου Λυσσαρίδη.

"Η Άννα Νταλάρα όταν ήμασταν συνεργάτες στη Βουλή, με παρότρυνε συνεχώς να εξωτερικεύω αυτό που έχω μέσα μου", εξομολογήθηκε ο πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Αηδόνης σε συνέντευξή του στο "Secret".

Ο πρώην βουλευτής μάλιστα δήλωσε ότι έχει γράψει ένα τραγούδι για τον Αντώνη Ρέμο, το οποίο θα ήθελε πολύ να παρουσιάσει στον τραγουδιστή. "Είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης, μια μεγάλη φωνή", πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι τα τραγούδια του έχουν συνδεθεί με τη σχέση του με τη σύζυγό του.

Ο Αηδόνης δήλωσε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί και με την Πάολα, γράφοντάς της τραγούδια. "Αυτό το μέταλλο που βγάζει η φωνή της δεν υπάρχει. Το συναντάς σπάνια σε τραγουδιστές", εξήγησε.