Τι έφαγαν Τσίπρας-Μητσοτάκης στο Μουσείο της Ακρόπολης
<p>Τι περιελάμβανε το μενού</p>
Το μενού του δείπνου στο Μουσείο της Ακρόπολης ήταν πλούσιο και προσεγμένο.
Πιο αναλυτικά, περιελάμβανε πράσινη σαλάτα με φρέσκιες ψητές γαρίδες και λαδολέμονο με δεντρολίβανο και φιλέτο σφυρίδας στη σχάρα με πατάτες στον ατμό και αρμυρίκια.
Για επιδόρπιο προσφέρθηκε σορμπέ σοκολάτας με φράουλες, ενώ για το κλείσιμο του δείπνου λικέρ Μαστίχας Χίου και καφές.
Παράλληλα, προσφέρθηκε λευκό κρασί «Σαντορίνη Χατζηδάκη 2015 (Ασύρτικο).