Ποιους ευχαρίστησε μέσω Facebook ο Γιάννης Καλλιάνος [ΕΙΚΟΝΑ]
<p>Τι αναφέρει ο τέως εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων</p>
Ο Γιάννης Καλλιάνος μια μέρα μετά την παραίτησή του από τη θέση του εκπροσώπου τύπου της Ένωσης Κεντρώων έσπευσε να ευχαριστήσει μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook, όσους τον στήριξαν.
Αναλυτικότερα
"Η αλήθεια είναι ότι θέλω να σας ευχαριστήσω όλους προσωπικά για τα τόσο συγκινητικά σχόλια και μηνύματα που μου στείλατε. Όμως είναι τόσο δύσκολο.
Με αγκαλιάσατε τόσο σφιχτά ύστερα από την απόφαση που πήρα, που αισθάνομαι υπέρμετρη συγκίνηση αλλά και ταυτόχρονα τεράστια ευθύνη για την κοινωνία και τους πολίτες μας. Θέλω να ζούμε όλοι μας αξιοπρεπώς και δεν θα κάνω πίσω με τίποτα.
Εγώ θέλω μια καλύτερη Ελλάδα, όπως και όλοι εσείς! Μπορούμε να την δημιουργήσουμε!
Θα παραμείνω δίπλα στους πολίτες και καλώ όλους τους νέους της γενιάς μου αλλά και τους μεγαλύτερους σε ηλικία να μην κάθονται στον καναπέ και να μην αποστασιοποιούνται από τα κοινά ...την ώρα που ο Τσίπρας "σφάζει" την κοινωνία.
Σας ευχαριστώ θερμά όλους,
Γιάννης Καλλιάνος"

En