Ένα ενδιαφέρον κουίζ θέτει η εφημερίδα Έθνος, αναφορικά με την Έλενα Ράπτη και τη Χρυσή Αυγή. Γράφει χαρακτηριστικά: 

Πότε η βουλευτής της ΝΔ Έλενα Ράπτη είχε επισκεφθεί, ως συντονίστρια της καμπάνιας ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, τον πρόεδρο της Χ.Σ. Νίκο Μιχαλολιάκο, παρουσία του Ηλία Παναγιώταρου και φωτογραφήθηκε μάλιστα περιχαρής μαζί του;

Η απάντηση έρχεται από το koolnews, που αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ήταν 24 Νοεμβρίου φέτος, όταν η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Έλενα Ράπτη αποφάσισε να ενημερώσει τα κοινοβουλευτικά κόμματα για μια καμπάνια εναντίον της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Όπως αναφέρει η ίδια σε δελτίο Τύπου «στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Προστασίας των Παιδιών από την Σεξουαλική Εκμετάλλευση και Κακοποίηση που έχει καθιερωθεί στις 18 Νοεμβρίου, η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και συντονίστρια της καμπάνιας ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, ξεκίνησε μια σειρά συναντήσεων με Προέδρους και εκπροσώπους κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου: τον Πρόεδρο του Ποταμιού κ. Σταύρο Θεοδωράκη, τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή κ. Νίκου Μιχαλολιάκου τη Βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κα Διαμάντω Μανωλάκου εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Κουτσούμπα».

Μάλιστα, στη σελίδα της κ. Ράπτη στο facebook υπάρχει και φωτογραφία με τους κ.κ. Μιχαλολιάκο και Παναγώταρο της Χρυσής Αυγής, μεταξύ άλλων. Και, επειδή οι φωτογραφίες μένουν, τα ντοκουμέντα θα υπάρχουν για να θυμίζουν στην κ. Ράπτη ένα ατόπημά της.