Είναι από εκείνους τους άνδρες που έχουν αδυναµία στο ωραίο φύλο και δεν το κρύβουν. Ο λόγος για τον βουλευτή της Νέας ∆ηµοκρατίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος, παρά τη δύσκολη πολιτική συγκυρία που υπάρχει στη χώρα, στην προσωπική του ζωή µάλλον διανύει µια πολύ καλή περίοδο, καθώς το νέο έτος αναµένεται να τον βρει… φουλ ερωτευµένο!

Η Κυριακή για τον βουλευτή είναι ηµέρα αφιερωµένη στους αγαπηµένους του ανθρώπους και πάντα φροντίζει να ξεκλέβει λίγο χρόνο και να τους τον αφιερώνει. Ετσι έγινε και την προηγούµενη Κυριακή, όταν ο κ. Βαρβιτσιώτης απόλαυσε τη βραδιά του µε τη µελαχρινή αγαπηµένη του σε γνωστό wine bar στο κέντρο της Αθήνας.

 Εκεί τους «τσάκωσε» και ο φωτογραφικός φακός του «Secret» και οι δυο τους απέδειξαν για µία ακόµη φορά πόσο σοφή είναι η φράση που λέει ο λαός µας, ότι «Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται». Στο «Vintage» έφτασαν µαζί λίγο µετά τις 22.00 και από την ώρα που κάθισαν στο τραπέζι δεν σταµάτησαν να µιλάνε και να ανταλλάσσουν τρυφερά βλέµµατα. Τίποτα δεν µπήκε ανάµεσα στο ζευγάρι, που απόλαυσε ένα καλό κρασί και µερικά από τα πιο εκλεκτά πιάτα του µαγαζιού. Ακόµα και όταν χρειάστηκε να µιλήσει στο κινητό του ο βουλευτής, φρόντισε να δικαιολογηθεί στην αγαπηµένη του και να µην την αφήνει πολλή ώρα να περιµένει.

 Η κοπέλα εµφανίστηκε µε ιδιαίτερα χαλαρή διάθεση και επιµελώς ατηµέλητο λουκ, καθώς επέλεξε κάζουαλ ρούχα και ένα στρατιωτικό τζάκετ, το οποίο µάλιστα ο τζέντλεµαν αγαπηµένος της φρόντισε να της το φορέσει την ώρα που έφευγαν από το wine bar. Από την άλλη µεριά, ο πάντα προσεγµένος βουλευτής επέλεξε ένα κοστούµι, όπως συνηθίζει.

Και µπορεί κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι δυο τους να απέφυγαν να είναι έντονα διαχυτικοί µέσα στο µαγαζί, ωστόσο κάποιες φορές ο βουλευτής της Νέας ∆ηµοκρατίας πλησίασε την αγαπηµένη του και την πήρε αγκαλιά. Χαρακτηριστικό ήταν και το γεγονός ότι ο ροµαντικός κ. Βαρβιτσιώτης, θέλοντας να δείξει τα συναισθήµατά του στην αγαπηµένη του, έπινε κάθε φορά στην υγειά της!

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ήταν ιδιαίτερα τρυφερός καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου, αδιαφορώντας για τα βλέµµατα γύρω του. Αλλωστε, ο πρώην υπουργός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι όταν ερωτεύεται αδιαφορεί για το αν θα γίνει αντιληπτός από το ευρύ κοινό. Ζει τις στιγµές µε την αγαπηµένη του και το µόνο που τον απασχολεί είναι να την ευχαριστήσει και οι δυο τους να περνούν όµορφα