Δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι ο έρωτας δεν κρατάει για πάντα… Η άποψη αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση της Αννας Καραμανλή και του πρώην αγαπημένου της, Κωστή Μουσουρούλη.

Ερωτεύτηκαν, έκαναν σχέση, έμειναν κάτω από την ίδια στέγη, αλλά τελικά χώρισαν και πλέον ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους. Οσο αθόρυβα δημιουργήθηκε η σχέση τους, τόσο αθόρυβα και διαλύθηκε. Μόνο οι δικοί τους άνθρωποι έμαθαν τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν σε όσους ρωτούν, ήταν μια συνειδητή απόφαση και, ως εκ τούτου, και οι δύο είναι καλά και προχωράνε τη ζωή τους.

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, μάλιστα, προ ολίγων ημερών εθεάθη σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας να απολαμβάνει το ποτό του συνοδευόμενος από μια μελαχρινή κυρία. Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φακός του «Secret», ο κύριος Μουσουρούλης και η κυρία που ήταν στο πλευρό του κάθισαν στο μπαρ του νυχτερινού μαγαζιού, ήπιαν το ποτό τους υπό το φως του χριστουγεννιάτικου στολισμού και συνομιλούσαν πότε σοβαροί και πότε γελώντας. Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς φάνηκαν να έχουν πολύ καλή διάθεση και οι κινήσεις τους πρόδιδαν οικειότητα και μια τρυφερή φιλία.

 

Διακριτικά

Με φίλους και πολλή δουλειά ξεπερνά τον χωρισμό της και η Αννα Καραμανλή, που μπορεί να πέρασε τις γιορτές χωρίς τον αγαπημένο της, ωστόσο είχε δίπλα της δικούς της ανθρώπους, με τους οποίους πέρασε πολύ όμορφες στιγμές. Η βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας και ο «γαλάζιος» πρώην υπουργός Ναυτιλίας για αρκετό καιρό υπήρξαν ζευγάρι, και μάλιστα δεν ήταν λίγοι όσοι έκαναν λόγο για έναν δυνατό έρωτα, αν και οι δύο κινούνταν πάντοτε διακριτικά και ουδέποτε είχαν προκαλέσει με τη στάση και τη συμπεριφορά τους.

Η κοινή τους πολιτική δράση, με σημείο αναφοράς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η γνωριμία τους στη Βουλή, αλλά και τα κοινά προβλήματα και οι προσδοκίες τους για την πολιτική πορεία τους τούς έφεραν κοντά και η συνεργασία τους εξελίχθηκε μετά από καιρό σε στενή φιλία, που οδήγησε σύντομα στον έρωτα. Παρόλο που το ζευγάρι είχε προχωρήσει στο επόμενο βήμα και, όταν ο κ. Μουσουρούλης βρισκόταν στην Ελλάδα, έμεναν κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι της βουλευτίνας της Ν.Δ., στην Κηφισιά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως προσδοκούσαν και το οριστικό τέλος δεν άργησε να έρθει.

 

Ρήξη

Ενας από τους βασικότερους λόγους του χωρισμού, όπως όλα δείχνουν, ήταν η απόσταση που τους χώριζε για μεγάλα διαστήματα, αφού ο Κωστής Μουσουρούλης μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Βρυξελλών και Αθήνας. Η απόσταση που και οι δύο από την αρχή είχαν προσπαθήσει να γεφυρώσουν φαίνεται να μην ήταν δυνατόν να καλυφθεί, γεγονός που βοήθησε να χαθούν οι ισορροπίες και το ζευγάρι να μην αντέξει και να χωρίσει οριστικά. Διατήρησαν, ωστόσο, και αυτή τη φορά, όπως πάντα, χαμηλούς τόνους, στοιχείο που τους χαρακτηρίζει και στην προσωπική τους ζωή, αλλά και ως πολιτικές προσωπικότητες, καθώς πάντα φροντίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μέσα από τη δουλειά τους και όχι μέσα από την προσωπική τους ζωή και τις επιλογές τους.