ΣΥΡΙΖΑ ήταν και… πέρασε. Μακάρι να ήταν έτσι αλλά στην πολιτική όλα έχουν συνέπειες. Ένας-ένας οι τηλεοπτικοί αστέρες που βγήκαν μπροστά και μάλιστα δημόσια σε πολλές περιπτώσεις, όπως η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα που άνοιξε σελίδα στο instagram μόνο και μόνο για να στηρίξει τον Τσίπρα, κάνουν δηλώσεις μετανοίας, επειδή ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την Δήμητρα Ματσούκα και αρκετούς άλλους που δημόσια δήλωσαν την απογοήτευσή τους από τις πολιτικές εξελίξεις που έφερε στην χώρα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε ότι έχει απογοητευτεί από την κυβέρνηση. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ, Γιώργος Παπαχρήστος, στην στήλη του «Στίγμα» λέγοντας «welcome to the club» καλωσορίζει τους Έλληνες αστέρες στο club των απογοητευμένων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ο διάλογος που επικαλείται ότι είχε λίγο πριν τις εκλογές με τον Γιάννη Ζουγανέλη.

«Θυμάμαι σαν τώρα να μου λέει πόσο τον πιστεύει και πόσο βέβαιος είναι ότι θα βγάλει τη χώρα από την κρίση. Εγώ του είπα τα γνωστά δικά μου – τις αντιρρήσεις μου. Ότι είναι ερασιτέχνες, δεν ξέρουν τη δουλειά και κάνουν ό,τι τους κατέβει. Χωρίσαμε, με εκείνον να μου λέει ότι θα διαψευστώ και εμένα να του αντιτείνω ότι «θα ‘ρθεις στα λόγια μου». Χθες ήρθε. Welcome to the club, ρε φίλε…

Στ.Νοβ.