Βγήκε στην γύρα για να βρει «επενδυτή» ο Γιώργος Παπαχρήστος, όπως αναφέρει σήμερα στη στήλη του στα ΝΕΑ, αλλά πέρα από κάτι παλιόφιλους που είχε να δει καιρό δεν κατάφερε να βρει κανέναν από τους επενδυτές που θα ενδιαφέρονταν να σώσουν τον ΔΟΛ.

Μάλιστα όπως γράφει χαρακτηριστικά «Το επενδυτικό κοινό αυτού του επιπέδου έχει στραμμένο αλλού το ενδιαφέρον του – σε καμιά καλή αρπαχτή εν μέσω της κρίσης. Όχι δηλαδή πως το άλλο «επενδυτικό» κοινό που φερόταν ως προχθές να ενδιαφέρεται για τον ΔΟΛ ήταν καλύτερης ποιότητας, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους…». Στη συνέχεια ο Γιώργος Παπαχρήστου στέλνει και ένα ηχηρό μήνυμα προς τον νέο επικεφαλής του ΔΟΛ, Βασίλη Μουλόπουλο.

«Τούτων δοθέντων, και επειδή είδα και κάτι δηλώσεις στο korinthostv (…!) του φίλου μου του Βασίλη του Μουλόπουλου, κεντρικό μήνυμα των οποίων είχαν έναν αφορισμό που μας έλεγε συχνά ο αείμνηστος Λέων Καραπαναγιώτης ότι «κανέναν δε μπορείς να σώσεις εάν δεν θέλει να σωθεί» διερωτώμαι μήπως θα ήταν προτιμότερο να αφήναμε (κι εγώ πρώτος) αυτή την υπόθεση της αναζήτησης επενδυτή σε εκείνους που ξέρουν τη δουλειά, τις τράπεζες. Διότι ο καιρός περνάει και οι αντοχές (μας) εξαντλούνται δραματικά…».