Στην αγαπημένη του Αίγινα πέρασε την Καθαρά Δευτέρα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας έφαγε τα καθιερωμένα Σαρακοστιανά σε παραλιακό εστιατόριο μαζί με την οικογένεια του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, που έχει σπίτι στο νησί, ενώ μαζί τους βρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.Τ

Την Κυριακή το βράδυ ο πρωθυπουργός διασκέδασε, όπως γράφει το saronicmagazine.com, με την οικογένειά του σε γνωστό καφέ ρέστοραντ της παραλίας της Αίγινας.

Η χορευτική μουσική σε συνδυασμό με την αποκριάτικη ατμόσφαιρα ανέβασε το κέφι των θαμώνων στο ζενίθ έως τις πρωινές ώρες.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν χόρεψε, αλλά οι συνδαιτυμόνες του, άλλοι όρθιοι, άλλοι καθιστοί, λικνίστηκαν στον ρυθμό των τραγουδιών. Εκτός από την Μπέτυ Μπαζιάνα και τους δύο γιους του ζεύγους, στην παρέα ήταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης με τη σύζυγό του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος και η Όλγα Χαρίτου, καθώς και φίλοι τους από την Αίγινα. Η διάθεση του Αλέξη Τσίπρα ήταν τόσο καλή, που, ακόμη και όταν του ζήτησε η …Άνκελα Μέρκελ να βγάλουν μαζί μια selfie, δέχτηκε ευχαρίστως.